Skidresor till familjer och vänner

Vi-finns-då-tillhands-för-att-försäkra,-att-din-skidresa-med-vännerna-eller-familjen-blir-en-trygg-och-härlig-upplevelse-från-start-till-slut..jpg

PÅLITLIGT, ENKELT OCH SNABBT

Låt oss göra det hårda arbetet för dig!

Det kan vara ett hårt arbete att organisera gruppresor. "Vart ska vi åka? Vem ska betala vad, och till vem? Och hur får alla all nödvändig information?" 

Vi finns då tillhands för att försäkra, att din skidresa med vännerna eller familjen blir en trygg och härlig upplevelse från start till slut. Vi har 26 års erfarenhet av att arrangera gruppresor till Frankrike, Österrike och Italien - och du har ett stort urval på 686 hotell och lägenheter att välja mellan.

Fyll i formuläret här nedanför, så lovar vi att ta hand om det praktiska, och du kan luta dig tillbaka och glädja dig till en skidresa ni sent ska glömma!  

Du får:

  • Snabb och professionell service 
  • Svar inom 3 vardagar 
  • Ett konkret erbjudande till din gruppresa

KONTAKTA OSS NU!

PRISGARANTI

Marknadens billigaste priser:

När du reser i större grupper, kan vi garantera att du får en resa till marknadens billigaste pris.

Prisgaranti betyder dessutom, att vi matchar priset, om du hittat samma resa till ett billigare pris hos någon annan resebyrå.  

 

100% ÄRLIGHET

Endast skidresor vi själva gärna vill åka på:

Vi ser till att lyssna på dig och vilka önskningar du har, men vi säljer endast skidresor, som vi själva kan tänka oss att åka på.

Det vigtigaste  för oss är att du får en bra upplevelse. Det är genom nöjda kunder vi får dig och dina vänner/familj att resa med oss år efter år. 

Vi lever av glada gäster!

Mer än 500 grupper reste med oss i fjol

"Normalt brukar vi själva hitta/beställa boende, stå för transport m.m - då vet man att det är styr på alla detaljer. Men i år skulle vi göra det "lätt för oss", och därför blev det en paketresa med Nortlander. Redan vid den inledande mailkorrespondensen upplevde vi ett professionellt och genuint intresse att hitta en resa anpassad våra behov."

 - Christian Rosenkvist, Trustpilot

Skrmbillede_2016-09-22_kl._12.06.24.png

 

"Jag ser fram emot att hjälpa dig boka din perfekta gruppresa. Du kan kontakta mig via formuläret högst upp på sidan eller ringa 040-664 70 80.

Rickard  Pettersson - Ansvarig för gruppresor